Gulvsliberne.dk
Forside
Priser
Pleje og rengøring
Betingelser
Mail os
Vedligeholdelse og gode råd fra

Vore anbefalinger til daglig rengøring.

 

Ludbehandlede gulve:

Efter behandling og inden gulvet tages i brug, anbefaler vi at gulvet vaskes med en fed blanding af sæbespåner, ca. 3-4 dl. til 8l. vand. Daglig rengøring og vedligeholdelse.
Bør støvsuges ofte, således at skidt, sandkorn og lignede ikke trædes ned i gulvet og laver ridser, vaskes med sæbespåner, ½ dl til 10 l. vand.

Lakerede gulve:

Undgå at bruge vand eller rengøringsmidler den første uge. Daglig rengøring og vedligeholdelse.
Støvsugning eller vask med rent vand tilsat et neutralt rengøringsmiddel. Anvend hertil en hårdt opvredet klud. Indflytningsklart: Lettere møbler kan flyttes ind efter et døgn. Ca. 6-8 timer efter behandling må gulvet anvendes. Vent mindst 2-5 døgn med tungere møbler.

Olie behandlede gulve:

Ved nyoliering må gulvet ikke vaskes de første 2 uger. Daglig rengøring og vedligeholdelse. Bør støvsuges ofte, således at skidt, sandkorn og lignede ikke trædes ned i gulvet og laver ridser, vaskes med sæbespåner, ½ dl til 10 l. vand, eller pleje og vedligeholdelse produkter til oliebehandlet gulve, brug så lidt vand som muligt. Ca. 8 – 10 timer efter behandlingen må gulvet anvendes.

Generelt:

For at skåne trægulve anbefales det at anvende filtpropper under stole- og bordben. Kontorstole bør udstyres med egnede hjul til trægulve, og det anbefales at udlægge akrylplader under kontorstole. Vær meget opmærksom på blomsterkrukker, vaser og lignende, som placeres direkte på trægulve. Hvis du ikke er helt sikker på, om de er tætte i bunden, bør du anbringe dem på en opsats, så direkte kontakt med gulvet undgås. Løse tæpper, måtter m.m. bør ikke udlægges på gulvet før 2-3 uger efter gulvlægning eller behandling. Stop snavs, fugt, skidt m.m., før det når ind på trægulvet. Anvend derfor måtter ved indgangspartier.

  

Gulvsliberne v/Morten J. Feddersen - tlf. 3095 3737 - Cvr. nr. 25177088

www.gulvsliberne.dk